Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2405 niezalogowanych)
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
opluj.pl ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
sharpyk napisał:
Jakie to polskie... Ponizanie innych i wywyzszanie siebie. Brawo kochani forumowicze. Juz wiem czemu tak rzadko tu zagladam...
ja tak nie uważam nikt nikogo nie poniża i się nie wywyższa jeśli następuje atak to naturalną rzeczą jest obrona.A po drugie każdy ma prawo wyrazić swoją opinię (jak na razie)i nieważne czy się komuś to spodoba czy nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Łukasz luk
(sharpyk)
Wiking
No tak, nie wazne co ktos ma do powiedzenia... Liczy sie tylko ile ma lat, jak blyskotliwe teksty wymyslil zeby dopiec innym i jak czesto udziela sie na forum.
Bawcie sie dobrze... I tak zbyt dlugo tu zabawilem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
sharpyk napisał:
No tak, nie wazne co ktos ma do powiedzenia... Liczy sie tylko ile ma lat, jak blyskotliwe teksty wymyslil zeby dopiec innym i jak czesto udziela sie na forum.
Bawcie sie dobrze... I tak zbyt dlugo tu zabawilem.

Wręcz przeciwnie, wazne co kto ma do powiedzienia. Jak widac nie zrozumiales tematu od poczatku i nie zauwazyles kto tu komu próbuje dopiec. A to wszystko z powodu, ze malo sie udzielasz, ale nikt cie nie zmusza.
Ps. komu w droge temu czas, nie sądzisz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
disko napisał:
Zdjecia z dyskoteki znajdziecie na
www.polskadyskoteka.com

no no no, nie pogadasz ,szczególnie powalająca jest część dolnego menu strony, brzmiąca "reguly urzywania"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dino napisał:
disko napisał:
Dino - nie uwazam ze to jest zasmiecanie a raczej jako informacje dla Polakow co dzieje sie w Oslo Moze zastanow sie nad tym.

Hilton - Nie bede Cie obrazal bo potrafie byc kulturalnym w przeciwienstwie do Ciebie. Moglabys dobierac swoje slownictwo bradziej... Z nikim nie chce konkurowac bo i nie wiedzialam ze macie jakies spotkanie.. nie czytalem. Ale skoro tak sie stalo to uwazam ze ludzie sami wybiora gdzie spedza ten wieczor. Pozdrawiam.

fullcasco - Czytaj ze zrozumieniem hehe xxxxxxxx to jest sponsor dyskoteki

DYSKOTEKA ZMIENILA NAZWE Z "xxxxx" NA "xxxxxxxxxx" a nie swoje miejsce

Bzdury, twój tekst jest czysto komercyjną reklamą, mało Ci bannerów? Poza tym, łamiesz regulamin serwisu: "5. Właściciele serwisu zabraniają umieszczania przez użytkowników jakichkolwiek treści reklamowych (nazwy firm, linki do stron firmowych i konkurencyjnych portali). Również zabrania się bez zgody właścicieli serwisu umieszczania zdjęć oraz profili o treści komercyjnej."
To tyle.

CZYLI JEDNAK CZYSTA KOMERCJA!!!!! ADMINIE CO TY NA TO???
Jednak nie ma szacunku dla innych wazne aby zarobic troszke kaski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
disko napisał:
Zdjecia z dyskoteki znajdziecie na
www.polskadyskoteka.com

no no no, nie pogadasz ,szczególnie powalająca jest część dolnego menu strony, brzmiąca "reguly urzywania"

Stronka jak na komercyjną jest żenująca, a jak się kliknie "reguły urzywania" pokazuje się to:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Agnieszka W
(nies)
Wiking
Hilton Ty masz powazne problemy ze soba i zacznij sie leczyc Myslisz ze skoro jestem mlodsza to mozesz mi tu jechac po mnie? Jestes skonczona idiotka ktora odbiega od tematu i nie umiejac sie obronic sypie wylacznie wulgaryzmami. To takie dorosle.. pozazdroscic Nara Pindo Stara skoro za taka stara sie uwazasz.. i ze zjadlas wszystkie rozumy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
nies napisał:
Hilton Ty masz powazne problemy ze soba i zacznij sie leczyc Myslisz ze skoro jestem mlodsza to mozesz mi tu jechac po mnie? Jestes skonczona idiotka ktora odbiega od tematu i nie umiejac sie obronic sypie wylacznie wulgaryzmami. To takie dorosle.. pozazdroscic Nara Pindo Stara skoro za taka stara sie uwazasz.. i ze zjadlas wszystkie rozumy.

swietnie, ze mnie diagnozujesz, zaproponuj mi jeszcze lekarza, ok? Nie jest wazne czy jestes młodsza, czy nie, nie obchodzi mnie to, natomiast to ze jestes GŁUPIA jest niepodważalnym faktem. Pyskuj sobie do mamusi jak sobie na to pozwoli i "pindo stara" tez sobie do niej powiedz. Chcesz sie ze mna "bic" na wyzwiska? Ok, to takie dziecinne, ale w sumie czemu nie... Nie sypię wyłącznie wulgaryzmami i nie odbiegam od tematu, komentuje jedynie twoje nieudolne wypowiedzi. Nie wiem czy jeszcze bede sobie toba zawracac głowe, bo takich głupich, pustych szczępów jak ty mnóstwo chodzi po ulicy. Popraw push-up`a , zmyj zaschniety żel z tlenionej peruki i zacznij sie dokształcac. ( pozwole sobie to stwierdzic, bo ty rowniez mi sugerujesz co ja powinnam). A teraz postrasz mnie twoim chłopakiem , niech wyskoczy z beemki, niech pokaze bary na sterydach, lub przeciwnie - klate imitację "dołu po wapnie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Agnieszka W
(nies)
Wiking
Ciekawe za kogo to Ty sie uwazasz Hilotonownoo za smierdzace gowno? Zazdroscisz mi urody czy nie wiem? Ze Ci cycki wisza da kolan to mi jakies push up wciskasz niee to mlodosc hehe przeminela ci? spokoo zelu w przeciwienstwie do ciebie nie uzywam bo pewnie se wasik nim ukladasz Co do nieudolnosci to sama jestes tak nieudolna ze szok
Pozwole sobie przestudiowac Twoja przeszlosc.. kopnal Cie zapewne w Twoj tlusty tylek chlopak dla ladnej blondynki i masz teraz zal i urazy do dzis... no coz bywa. Osadzasz kogos ze ktos jest pusty hmm a o czym ty swiadzczysz? stara baba a pierwsze posty jakie mozna zobaczyc to porazka.. jestes niewyzyta ze tak sie zachowujesz? opanuuuj sie kobieto hehe bo wstyd tylko sobie robisz a ludzie sie z ciebie smieja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok